29-04-2024 22:00

Protez tırnakların yeni adresi: Elif Yerebatan Beauty

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/04/2024
.stripslashes($urun->baslik).

Elif Yerebatan Beauty’nin sahibi Elif Yerebatan, mesleğe 16 yaşında adım atmış, deyim yerindeyse çekirdekten yetişmiş bir isim. İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki bir merkezde manikürcü asistanı olarak işe başlayan, burada protez tırnak yapımını öğrenen ve bu alanda ilerlemeye karar veren Elif Hanım, mesleğin tüm inceliklerini öğrendikten sonra profesyonel hayata geçiş yapmış. Bağdat Caddesi’nin ardından Nişantaşı ve Ataşehir’deki merkezlerde profesyonel olarak çalışan Elif Yerebatan, evlenip ilimize yerleşse de mesleğini bırakmamış.

MESLEKTE 11 YIL…

Yalova’ya bağlı Kaytazdere’de oturmasına rağmen kurumsal bir firmanın İzmit şubesinde yetkili olarak iş hayatına devam eden Elif Yerebatan, evi ile iş yeri arasında gidip gelirken her gün saatlerce trafikte kalmayı bile göze almış. Hamilelik nedeniyle ara verdiği mesleğine kendisine küçük bir dükkan açarak geri dönen Elif Hanım, daha sonra işleri epeyce bir büyütmüş. Meslekte 11 yılını geride bırakan, 3 yıldır da kendi adını taşıyan Elif Yerebatan Beauty’de müşterilerini ağırlayan Elif Hanım, birkaç ay önce de merkezini çok daha büyük bir yere taşımış.

PROTEZ TIRNAK

İzmit merkezde, Kemalpaşa Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Kaya İş Hanı’nın 3. katında faaliyet gösteren Elif Yerebatan Beauty’de ağırlıklı olarak protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür, kalıcı makyaj ve lazer epilasyon hizmeti veriliyor. Elif Hanım, kendisini diğer merkezlerden ayıran en önemli özelliği şöyle açıklıyor: “Çok iyi yerlerde yetiştim, hep kurumsal firmalarda çalıştım. Bu işi iyi biliyorum, yaklaşık 11 yıldır sektörün içindeyim, tecrübeliyim.” Protez tırnakta Alman tekniğini uyguladıklarını söyleyen Elif Hanım, merak edenler için şu bilgileri veriyor:

DOĞAL GÖRÜNÜM

“Eğer tırnak uzatamıyorsanız ya da tırnak yeme probleminiz varsa, protez tırnak uygulaması sayesinde, ayda bir bakım yaptırarak, hayat boyu uzun tırnaklara sahip olabilir ve bu alışkanlıktan da böylece kurtulabilirsiniz. Protez tırnağın kullanımı da çok kolaydır. Takma tırnağa özgü olan ‘yabancılık’ hissi protez tırnakta kesinlikle hissedilmez. Protez tırnak sizinle bütünleşir, doğal görünümü sayesinde kendi tırnağınız gibi durur. Uygulanan oje doğal tırnağa oranla çok daha uzun süre dayanır. Protez tırnağın boyu istenilen şekilde ayarlanabilir.

 

DAHA DAYANIKLI

Protez tırnak; sıcak sudan, deniz suyundan, havuz klorundan, sabun ve şampuandan etkilenmez. Çok sert vurmadığınız ya da bir yere sıkıştırmadığınız sürece kolay kolay bir şey olmaz. Protez tırnak istenildiği zaman teknisyenlerimiz tarafından özel solüsyonlarla kolaylıkla çıkarılabilir. Bununla birlikte protez tırnakta kullanılan malzeme de yapan uzman da çok önemlidir. Protez tırnak yaptırmayı düşünen kişilerin çok dikkatli olması gerekir çünkü en ufak bir hata büyük bir soruna yol açabilir. Tırnağın dibine zarar gelirse, düzelmeyebilir.”

KALICI MAKYAJ

Elif Yerebatan Beauty’de protez tırnağın yanı sıra kalıcı makyaj uygulamaları da yapılıyor. Microblading, ipek kirpik, kirpik lifting, dudak renklendirme, kaş vitamini, kaş laminasyon, eyeliner gibi uygulamaları bu konuda uzman ekip arkadaşlarının yaptığını söyleyen Elif Yerebatan, “Merkezimizde benimle birlikte 5 arkadaşımız görev yapıyor. Her biri alanında uzman ve deneyimli isimler. Çok başarılı işleri imza atıyorlar. Müşterilerimiz aldıkları hizmetten çok memnun, geri dönüşlerden bunu anlıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli” diyor.

LAZER DE VAR

Elif Yerebatan Beauty’de lazer epilasyon uygulaması da yapılıyor. Lazer epilasyon için son teknoloji ürünü bir cihaz aldıklarını söyleyen Elif Yerebatan, “Ağrısız, acısız ve hızlı sonuç veren buz lazer teknolojisinden yararlanıyoruz. Müşterilerimize ihtiyaçlarına yönelik olarak paketler hazırlıyoruz, dileyenle seans başı da çalışıyoruz. Talep edildiği takdirde kadın müşterilerimizin eşlerine de lazer hizmeti verebiliyoruz ancak dediğim gibi referansla çalışıyoruz” diye konuşuyor.

YENİLİKLER YOLDA

Elif Yerebatan Beauty’nin sahibi Elif Yerebatan geleceğe dair hedeflerini ise şöyle anlatıyor: “Yakın bir zamanda zayıflama bölümü açmayı planlıyoruz. Müşterilerimizden bu yönde gelen taleplere kayıtsız kalamadık, araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Tırnak konusunda ise yenilikleri yakından takip ediyoruz. İleride şubeleşmek gibi bir düşüncem yok, butik bir işletme olarak kalmak istiyorum.” Elif Yerebatan Beauty, pazar günleri dışında her gün 10.00-19.00 saatleri arasında açık.

 

Adres: Kemalpaşa Mah. Hürriyet Cad. Kaya İş Hanı Kat: 3 İzmit/KOCAELİ

Telefon: 0 552 664 11 01

i elifyerebatanbeauty

NASIL ARANDI: #elif yerebatan beauty # güzellik # sağlık # cilt bakımı # lazer # kalıcı makyaj # tırnak # kocaeli # izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.