27-04-2024 09:47

Pişman etmeyen kahvaltı Hunza Cafe'de!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/03/2024
Hem leziz ürünlerle donatılmış kahvaltı sofralarından vazgeçemiyor hem de diyetinizden ödün vermek istemiyorsanız, Hunza Cafe glütensiz ve şekersiz hazırlanan nefis menüsüyle tam aradığınız mekan olabilir!
.stripslashes($urun->baslik).

Evet, kesinlikle kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı… Bizi sevdiklerimizle bir masanın etrafında buluşturduğundan mıdır yoksa o tazecik çay kokusunun ruhumuza iyi gelmesinden mi bilinmez; pek çok kişi için günün en sevilen öğünüdür kahvaltı.

Peki, neşe dolu sohbet arasında çoğu kez ölçüsünü kaçırarak tükettiğimiz karbonhidrat deposu ekmek, börek, poğaça çeşitleri; yağlı şarküteri ürünleri ve kalori bombası reçellerle donatılmış o masadan, her zaman oturduğumuz kadar mutlu kalkabiliyor muyuz?

Öğünün sonuna doğru başlayan şişkinlik ve ağırlık hissiyle, güne hafif ve enerjik bir şekilde devam edebiliyor muyuz?

Özellikle sağlıklı beslenmeye özen gösterenler ve diyet yapan kişiler için bu sorunun cevabı, “hayır”, her kahvaltı sonrası yaşadıkları duygunun adı ise ‘pişmanlık’.

Eğer siz de lezzetten vazgeçemeyen, mükellef bir kahvaltı sofrasını reddedemeyen ama sağlıklı beslenmekten de ödün vermek istemeyenlerdenseniz, tam size göre bir yer biliyoruz: Hunza Cafe!

DİYETİSYEN KONTROLÜNDE

İş kadını Tuğba Ciğerdelen tarafından 5 yıl önce ‘Kocaeli’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi’ olarak kurulan Hunza Camp, geçtiğimiz ocak ayından itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Ciğerdelen’in dev yatırımıyla Türkiye’nin en seçkin ve sıra dışı sağlıklı yaşam merkezlerinden birine dönüşen Hunza Camp, artık bedenen ve ruhen arınmak isteyen tüm misafirlerini Maşukiye’de, 10 dönüm üzerine kurulu merkezinde ağırlıyor.

Yemyeşil ortamı, sıra dışı mimarisi, özel olarak tasarlanmış spor ve yoga alanları, verdiği diyetisyen hizmetiyle fark yaratan Hunca Camp, sağlıklı beslenmenin kapısını aralayan özel mutfağıyla da adını kısa sürede duyurdu. Merkez bünyesinde ne sağlıklı beslenmekten ne de lezzetten vazgeçenler için oluşturulan Hunza Cafe, diyetisyen kontrolünde hazırlanan menüleriyle, yiyeceklerin glütensiz ve şekersiz hazırlandığında da çok lezzetli olabileceğini ispatlıyor.

HER ŞEY DOĞAL VE TAZE

Çok lezzetli glütensiz ürünler, fit tarifler, detoks içecekler, bowl kasesi, diyabetik ürünler ve vegan menülerin bulunduğu Hunza Cafe, ‘no sugar-no gluten’ kahvaltısıyla da damaklarda iz bırakıyor. Hunza Cafe müdavimleri güne tertemiz havada, yemyeşil doğada, kuş sesleri arasında, sağlıklı olduğu kadar lezzetli bir kahvaltıyla başlıyor.

Hunza Cafe, misafirleri için tüm ürünlerini günlük ve taze olarak temin ediyor. 16 çeşit olarak, glütensiz ve şekersiz hazırlanan kahvaltıda, ikram edilen ürünlerin tamamı doğal hatta bazı ürünler Hunza Camp bünyesinde üretiliyor.

Hunza Cafe’nin mutfağında kullanılan sebze ve meyveler Marmaris’in Taşlıca köyünde, şehir merkezinden uzakta, oksijeni bol alanlarda yetiştiriliyor; et, tavuk, süt ve süt ürünleri ise Hunza Camp’ın kendi çiftliğinde, yöre halkının desteğiyle üretiliyor.

FARKINDALIK YARATIYOR

Hunza Cafe’de, menüler hazırlanırken ürünlerin içeriklerine ve besinlerin etkileşimine özellikle dikkat ediliyor. Bu şekilde sindirimi zor besinler, sindirime yardımcı gıdalarla birlikte hazırlanarak öğün sonrası yaşanan sorunların önüne geçiliyor. Örneğin, Hunca Cafe misafirlerine kahvaltıdan önce ikram edilen ‘altın süt’, yağ yakımını hızlandırıyor, kan şekerini dengeliyor, aynı zamanda bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek oluyor.

Hunza Cafe, birbiriyle etkileşim halinde olan besinlerle ilgili bu bilgileri, küçük notlar halinde kahvaltı sofrasında bulundurarak, bu konudaki farkındalığın artmasına destek oluyor.

 

TOPLANTILAR İÇİN İDEAL

Hunza Cafe’nin menüsü sadece kahvaltıyla sınırlı değil. Haftanın yedi günü 08:00-23:00 saatleri arasında hizmet veren mekanda günün her saatinde hem damak tadına hitap eden hem de sağlıklı ürünler bulmak mümkün. Kahvaltının dışında öğlen ve akşam yemekleri için de tercih edilebilen Hunza Cafe, 15 kişiye kadar olan şirket toplantıları ya da arkadaş buluşmaları için de misafirlerine ideal bir ortam sunuyor. Sağlıklı beslenmenin bir gereği olarak akşam yemeği servisini saat 20:00’de sonlandıran mekan, menüsündeki leziz ürünler için dışarıdan da sipariş kabul ediyor.

Eğer siz de yemyeşil bir ortamda, doğanın sessizliğinde; yedikten sonra pişman olmayacağınız sağlıklı, lezzetli, doğal ürünlerden oluşan bu leziz deneyimi yaşamak isterseniz, Hunza Camp’ı arayıp iki gün önceden rezervasyon yaptırmanız yeterli.

 

Adres: Maşukiye Mah. Türbe Sok. Akgürgen mevkii No:25 Kartepe/KOCAELİ

Tel: 0532.733 35 41

Instagram: @hunza_camp

Web: www.hunzacamp.com

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.