27-04-2024 12:53

Nalan Altın Organizasyon'la taçlanan nişan töreni!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 18/03/2024
Aleyna Bilgin ve Enis Süsler'in nişan töreni, Nalan Altın'ın özenli organizasyonuyla muhteşem bir şekilde gerçekleşti
.stripslashes($urun->baslik).

Aleyna Bilgin ve Enis Süsler'in nişan töreni, Aleyna'nın teyzesi Nalan Altın tarafından hazırlanan organizasyonla Tetri Şavi Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Nişan töreninde dans ekibi eşliğinde eğlenceli anlar yaşanırken, davetliler lezzetli yemeklerle birlikte keyifli bir akşam geçirdi. Bu özel etkinliğin her detayı, Nalan Altın Organizasyon tarafından özenle planlandı ve gerçekleştirildi.

Aleyna Bilgin ve Enis Süsler, aileleri ve yakın dostlarının katılımıyla gerçekleşen bu özel günde mutluluklarını paylaştılar. Aleyna Bilgin'in büyükbabası Mehmet Altın'ın yüzükleri taktığı nişanda çiftin birlikteliği resmileştirildi.


Yasmin's Collection'ın sahibi Yasemin Bilgin'in kızı Aleyna'nın nişan organizasyonunu üstlenen Nalan Altın, mükemmel bir iş çıkardı. Ayrıca Aleyna'nın nişan elbiseleri, Yasmin's Collection'a aitti, bu detay da gecenin parlayan unsurlarından biriydi. Her detayı titizlikle planlayarak, unutulmaz bir geceye imza attı. 130 kişilik aile, sevgi ve mutluluk dolu bir gün geçirerek Bilgin ve Süsler ailelerinin birbirleriyle olan bağlarını daha da güçlendirdi.

Adres: Ömerağa Mah. İnönü Cad. Nam Apt. No: 146 İzmit/Kocaeli
İletişim: 05072469710

NASIL ARANDI: #nalan altın # organizasyon # kocaeli # gölcük

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.