29-04-2024 23:01

Medikal onkolojiyle güçlenen umudun adresi! Atakent Cihan Hastanesi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/04/2024
Atakent Cihan Hastanesi yaptığı yatırımlarla güçlenmeye devam ediyor. Kurum, son olarak kurduğu tıbbi medikal onkoloji bölümüyle hem Kocaeli’de hem de çevre illerde yaşayan kanser hastalarına umut oldu
.stripslashes($urun->baslik).

Kanser tedavisinde artık Atakent Cihan Hastanesi de var. İlimizin en saygın sağlık kuruluşlarından biri olarak gösterilen Atakent Cihan Hastanesi, yaptığı önemli yatırımlarla güçlenmeye ve her geçen gün daha fazla hastayı sağlığına kavuşturmaya devam ediyor. Atakent Cihan Hastanesi son olarak Kocaeli ve çevre illerdeki kanser hastalarının; ihtiyaç duyduğu tıbbi onkoloji/medikal onkoloji hizmetlerine daha kolay ulaşmasını sağlamak ve bu alanda sunulan hizmetlerin alternatiflerini çoğaltmak amacıyla medikal onkoloji bölümünü hizmete açtı.

EKSİKSİZ DONANIM

Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’un desteği; hastane Genel Müdürü Latif Sezgin ve Tıbbi Direktör Dr. Çağdaş Öztürk’ün çalışmaları sonucunda açılan medikal onkoloji bölümünün kurulma sürecinde, Sağlık Bakanlığı kriterleri ve denetimleri için gerekli olan yatırımlar ve inovasyon gerçekleştirilerek teknik donanım ve ekipman eksiksiz sağlandı. Kurum, çalışmaların tamamlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı ruhsatını alarak medikal onkoloji bölümünü hizmete hazır hale getirdi ve ilimizdeki kanser hastalarına umut oldu.

PROF. DOĞAN KOCA VE EKİBİ

Atakent Cihan Hastanesi Medikal Onkoloji Bölümü, ilimizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve bugüne dek sayısız hastayı sağlığına kavuşturan İç Hastalıkları ve Medikal Onkoloji  Yan  Dal Uzmanı  Prof. Dr. Doğan Koca liderliğindeki tecrübeli bir ekiple hizmet veriyor. Tıp eğitimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, ihtisasını Yüzüncü Yıl Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ve tıbbi onkoloji yan dal uzmanlığını Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamlayan Prof. Koca, 17 yıldır tıbbi onkoloji alanında hizmet veriyor. Kanser tedavisi alanındaki çalışmalarını 9 yıldır Kocaeli’de, kendi ekibiyle birlikte yürüten başarılı hekim, bundan böyle hastalarını Atakent Cihan Hastanesi’nde kabul edecek.

TEDAVİ ŞEKİLLERİ

Atakent Cihan Hastanesi’nde, cerrahi onkoloji,  kemoterapi gibi yöntemlerin yanı sıra literatürlerde yerini alarak kanser tedavisine yeni bir soluk getiren akıllı ilaç uygulamaları ve kişi genetiğine özel tedaviler de başarıyla uygulanıyor. Kanser tedavisindeki en son gelişmelerden biri olan hedefe yönelik ilaçlar, hastaların yaşam kalitesini artırmak için büyük önem taşıyor. Prof. Dr. Doğan Koca ve ekibi, en uygun hedefe yönelik ilaç tedavilerini belirlemek için titizlikle çalışıyor.

 

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ

Bağışıklık sistemini kansere karşı savaşmak için harekete geçiren ve modern tıbbın en önemli buluşlarından biri olan immünoterapi de Atakent Cihan Hastanesi’nde başarıyla uygulanan tedaviler arasında. İmmünoterapiyle ilgili teknolojiler ve tedavi yöntemleriyle hastalarına umut olan Prof. Dr. Koca ve ekibinin uyguladığı tedavilerden biri de ‘kişiye özel kanser tedavisi’. Her kanser vakasının benzersiz olduğunun bilinciyle hareket eden Prof. Dr. Doğan Koca ve ekibi, hastaların genetik profillerini analiz ederek kişiye özel kanser tedavisi planları oluşturuyor. Bu yaklaşım, hastaların tedaviye daha iyi yanıt vermesini sağlıyor.

 

KEMOTERAPİ TEDAVİSİ

Tüm bu yöntemlerin yanı sıra klasik bir kanser tedavisi olan kemoterapi de hala birçok kanser türünde kullanılan bir seçenek. Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde kemoterapi uygulamaları son teknolojiler ve bilimsel gelişmeler ışığında gerçekleştiriliyor, böylece hastalarda en iyi sonuçlar elde ediliyor.

 

Yenişehir Mahallesi Özden Sk. No: 33 İzmit/KOCAELİ

E-posta: kocaeli@atakent.com

Telefon: 444 16 77

İnstagram: atakentcihanhastanesi

NASIL ARANDI: #atakent cihan hastanesi # kanser tedavisi # kemalettin akkurt # latif sezgin # dr. çağdaş öztürk # prof. dr. doğan koca # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.