27-04-2024 15:08

Evlerinizi ve bahçelerinizi saran sıcaklık Ferba Şömine

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/03/2024
Evinizde ya da bahçenizde sıcacık bir ortam yaratmak istiyorsanız, Ferba Şömine’ye mutlaka uğramalısınız
.stripslashes($urun->baslik).

Soğuk kış günlerinde evinizde hatta bahçenizde sıcacık bir ortam oluşturmak ister misiniz? Evinizin dekorasyonunda fark yaratıp yaşam alanınıza değer katarken, bahçelerinizi keyifli bir ortama dönüştürmeye ne dersiniz? O halde Halil İbrahim Çelik tarafından kurulan ve Başiskele’de faaliyet gösteren Ferba Şömine’ye uğramalısınız. Sizleri Ferba’nın evlere getirdiği sıcaklığı keşfetmeye davet ediyoruz. Aynı zamanda üretici firma olan; sıcaklığı, şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunan Ferba’ya gelin yakından göz atalım...

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Halil İbrahim Çelik. İstanbul’da doğdum, eğitimimi Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde tamamladım. Okulu bitirdikten sonra Kocaeli’ye yerleştim ve şu anda şömine işiyle uğraşıyorum.

Bu işe nasıl başladınız?

Bu işe adım atmamın temelinde ailemin uzun yıllara dayanan şömine işçiliği geleneği yatıyor. Babamın izinden giderek aile mesleğini sürdürmeye karar verdim. Ürünlerimizin çoğunu kendimiz imal ediyoruz. Şömineler ve döküm sobalar, şömine aksesuarları, odun kovaları, maşa-kürek takımları, ızgaralar gibi geniş bir yelpazede üretim yapıyoruz. Ayrıca, müşterilerimizden özel siparişler de alıyoruz.

İnsanlar şömine alırken nelere dikkat etmeli?

Şömine alırken dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerden biri kaliteli bir satıcı seçmektir. Bu ürünler genellikle uzun yıllar kullanılıyor, bu nedenle kaliteli malzemeler ve kaliteli işçilik aramak önemli. Ürünün özelliklerini anlamak, kullanım avantajlarını bilmek ve ürünün nasıl imal edildiğine dair bilgi edinmek de dikkat edilmesi gereken hususlar arasında.

Şöminelerde belli bir trend var mı?

Son dönemde metal şömineler ve şömine sobaları oldukça popüler. Bu ürünler, taş ve tuğla gibi geleneksel malzemelerden farklı olarak demonte edilebilir, daha modern çizgilere sahip ve fiyat açısından daha erişilebilir olabilir. Ayrıca, bioethanol şömineler de revaçta.

Bioethanol şömine nedir?

Bioethanol şömine, bacasız ve kokusuz olmaları nedeniyle talep gören modern tasarımlar arasında yer alıyor. Bu şömineler, çevre dostu yakıt kullanarak atmosferde zararlı emisyonları en aza indirirken, aynı zamanda şık ve mobil bir alternatif sunuyor. Bu sebeple de tercih edilen bir ürün.

 

Sattığınız ürünlerin bakımı ve onarımına da destek veriyor musunuz?

Evet, ürünlerimiz genellikle düşük bakım gereksinimine sahiptir ancak bir bakım veya onarım gerektiğinde müşterilerimize destek oluyoruz. Ürünlerimizin uzun ömürlü ve sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlamak için servis hizmetimiz de mevcut.

Müşterilerinizden gelen geri dönüşlerden edindiğiniz deneyimleri paylaşabilir misiniz?

Müşterilerimizin geri bildirimleri bizim için çok değerli. Çoğu müşterimiz, ürünlerimizin kalitesi ve dayanıklılığından memnun, ürünlerimizi uzun yıllar kullanıyor. Özellikle, şömine alırken dikkat etmeleri gereken faktörler konusunda onlara rehberlik etmek ve isteklerini anlamak yaptığımız işin en önemli noktası diyebilirim.

Yakın ve uzak vadedeki hedefleriniz neler?

Kısa vadede, sektördeki konumumuzu güçlendirmek ve kendimizi sürekli geliştirmek istiyoruz. Uzun vadede ise ulusal ve uluslararası alanda tanınan bir marka olma hedefimiz var. Yenilikçi tasarımlarımız ve kaliteli ürünlerimizle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çaba gösteriyoruz.

 

Adres: Kılıçarslan Mah. Hürriyet Cad. No: 172/A Bahçecik/Başiskele/Kocaeli

www.ferbaa.net

NASIL ARANDI: #ferba # şömine # başiskele # kocaeli # alışveriş # soba # bahçecik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.