27-04-2024 08:25

Emin ellerdesiniz! Atakent Cihan Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/03/2024
.stripslashes($urun->baslik).

Kentimizin en seçkin sağlık kuruluşlarından Özel Atakent Cihan Hastanesi, diğer branşlarda olduğu gibi kadın hastalıkları ve doğum alanında da başarılı çalışmalara imza atıyor. Hastalarına Op. Dr. Emel Bilici, Op. Dr. Sare Doğan, Op. Dr. Ahmet Doğruöz, Op. Dr. Ayfer Özer Cora ve Op. Dr. Betül Nalbant’tan oluşan dev bir kadroyla hizmet veren Atakent Cihan Hastanesi; kadın sağlığı ve hastalıkları, gebelik ve doğum süreci, doğum sonrası yaşanabilecek sorunlar, kısırlık tedavisi, menopozal hastalıklar, genital estetik ve kadın kanserleri alanında deneyimli kadrosu ve kullandığı modern teknolojilerle fark yaratıyor.

 

GENİTAL LAZER TEDAVİLERİ

Yenilenen teknolojisiyle Atakent Cihan Hastanesi’nde başarıyla uygulanan tedaviler arasında genital estetik ameliyatları ve genital lazer tedavileri de bulunuyor. Cerrahi işlemlerin yanı sıra lazer tedavileriyle de ses getiren çalışmalara imza atan hastane, çok sayıda kadının hem sağlığını hem de sosyal yaşamını etkileyen genital problemlere, uzman kadrosunun kullandığı lazer teknolojisi sayesinde son veriyor. Başarılı ekip; idrar kaçırma, vajinal kuruluk, ağrılı cinsel ilişki, vajina dokularının gençleştirilmesi, vajinal estetik gibi şikayetlerde yüz güldüren sonuçlara imza atıyor.

 

ANNE ADAYLARI GÜVENDE

Atakent Cihan Hastanesi’nin kadın hastalıkları ve doğum ekibi, gebelik sürecinde de anne adaylarının yanında. Hem güvenli ve huzurlu bir hamilelik dönemi hem de sağlıklı ve mutlu bir doğum hikayesi için anne adaylarına eşlik eden Atakent Cihan Hastanesi hekimleri; anneleri, bebeklerine normal doğum, ağrısız doğum ya da sezaryen seçenekleriyle kavuşturuyor. Yüksek riskli gebeliklerin takibinin de yapıldığı hastanede, anne karnında DNA testi ve ayrıntılı ultrason taraması yapılan işlemler arasında.

 

RAHİM AĞZI AŞISI

Atakent Cihan Hastanesi’nin güçlü kadın hastalıkları ve doğum bölümü kadrosu, sadece kadın hastalıklarının tedavisi noktasında değil, koruyucu hekimlik uygulamalarıyla da hastalarının sağlığını güvence altına alıyor. Her yaştan kadının güvenle hizmet aldığı hastanede, son yıllarda rahim kanserinden korunmak amacıyla literatürlerde yerini alan HPV aşısı da uygulanıyor. Rutin olarak uygulanan ülkelerde rahim ağzı kanserinin yüzde 80 oranında azalmasını sağlayan HPV aşısı, 9 yaşından itibaren üst yaş sınırı olmaksızın her kadına uygulanabiliyor.

 

UYGULANAN TEDAVİLER

Kadın hastalıkları ve doğum alanında hastalarına bütüncül bir bakış açısıyla hizmet veren kurumda uygulanan diğer tedaviler ise histerektomi, miyom uteri cerrahisi, over kisti ile overyan kitle takibi ve tedavisi, anormal uterin kanama, kronik pelvik ağrı, PMS, endometriozis, cinsel ve vajinal yolla bulaşan hastalıklar, serviks patolojileri, ürojinekolojik operasyonlar, kontrasepsiyon ve aile planlanması şeklinde sıralanabilir.

 

İLETİŞİM

Adres: Yenişehir Mh., Başak Cd., No: 33

İzmit/Kocaeli

Telefon: 0850 299 9999

Web: www.atakent.com

NASIL ARANDI: #atakent cihan hastanesi # kadın hastalıkları ve doğum # kadın # sağlık # kocaeli # izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.