30-04-2024 01:24

Almanya'dan gelen güzellik: Elen Ördem Beauty

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/04/2024
Elem Ördem, Almanya ve Fransa’da aldığı eğitimlerin ardından ‘çok seviyorum’ dediği ülkesine dönerek, kendi adını taşıyan güzellik merkezini hizmete açtı.
.stripslashes($urun->baslik).

Elem Ördem Beauty’de altın oran kaş alımından kuaförlük hizmetlerine, kalıcı makyajdan protez tırnağa, cilt bakımından lazer epilasyona kadar aradığınız her türlü hizmeti bir arada bulmanız mümkün. Elem Hanım özellikle altın oran kaş alımı ve saç kesimi konusunda çok iddialı olduklarını, bu alanda kısa sürede ün yaptıklarını, çevre ilçelerden hatta il dışından bile müşterilerinin olduğunu söylüyor. Gölcük Hisareyn’de yaklaşık üç ay önce açılan Elem Ördem Beauty’i sizler için ziyaret ettik. Merkezde verilen hizmetler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, bu röportajı kaçırmayın!

Elem Hanım sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Almanya’da doğdum, büyüdüm. Eğitim hayatım da Almanya’da geçti, kimya bölümünden mezun oldum ancak güzellik sektörü hep ilgimi çekti. ‘Hayalimdi’ diyebilirim, o yüzden bu alanda ilerlemek istedim. 2014 yılında sektöre adımımı attım, Almanya’da ve Fransa’da çeşitli eğitimler aldım. Hem güzellik uzmanlığı hem kuaförlük alanında kendimi çok iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum.

 

Türkiye’ye neden ve ne zaman geldiniz?

Aslen Trabzonlu olsak da ailem yıllar önce Kocaeli’ye yerleşmiş. Yaklaşık 7-8 yıl önce ben de Türkiye’ye geldim. Türkiye’yi çok sevdiğim için mesleğime burada devam etmek istedim.

Neden bu bölgeyi seçtiniz?

Kendime ait bir iş yeri açmaya karar verdiğimde ilk olarak daha popüler olduğu gerekçesiyle Yahya Kaptan bölgesini düşünmüştüm. Ancak yaptığım araştırmalar neticesinde bu bölgede böyle bir merkeze daha çok ihtiyaç olduğunu gördüm. Burası gelişmekte olan bir yer ve ben de belli bir kitleye hizmet vermek istiyordum, burasını daha uygun buldum. Yaklaşık 3 ay önce de Elem Ördem Beauty’i, Gölcük Hisareyn’de hizmete açtım.

YELPAZE ÇOK GENİŞ

Elem Ördem Beauty’de hangi alanlarda hizmet veriyorsunuz?

Yelpazemiz çok geniş. Kuaför bölümünde saç bakımı ve güzellik hizmetlerinin tamamını veriyoruz. Saç kesiminden boyaya, ombreden gelin başına kadar… Özellikle saç kesiminde çok iddialıyız, müşterilerimizden bu yönde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Manikür ve pediküre ek olarak protez tırnak, jel tırnak ve nail art hizmetimiz de var. Cilt bakımı bölümümüzde uzman arkadaşlarımız son derece kaliteli ürünler kullanarak profesyonel cilt bakımı yapıyor.

 

Kalıcı makyaj uygulaması da yapıyorsunuz değil mi?

Merkezimizde kalıcı makyaj uygulaması da mevcut. Microblading, dipliner, eyeliner ve dudak renklendirme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Altın oran kaş alımı da yapıyoruz ve bu konuda gerçekten iddialıyız. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen son dönemde çok revaçta olan altın oran kaş alımı konusunda ün yaptık, çevre ilçelerden hatta civar illerden gelen müşterilerimiz dahi var. Merkezimizde lazer epilasyon ve G5 zayıfla hizmeti de veriyoruz. Profesyonel makyaj için ayırdığımız bir bölüm de bulunuyor. Uzman arkadaşımız kına, nişan, gelin makyajının yanı sıra ihtiyaca yönelik olarak günlük makyaj da yapıyor.

KENDİME GÜVENİYORUM

Geri dönüşler nasıl?

Çok kısa bir süre önce açılmamıza rağmen ismimizi hemen duyurmayı başardık. Umduğumdan çok daha iyi bir başlangıç yaptık diyebilirim. Bizden hizmet alan müşterilerimizin memnuniyeti de bunda çok etkili, güzel geri dönüşler alıyoruz. Çok daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Rakip çok ama kendime güveniyorum.

Sizi diğer güzellik merkezlerinden ayıran en önemli özellik nedir?

Aldığım eğitime, zevkime ve tarzıma güveniyorum. Başarılı olduğuma da inanıyorum. Bu sektörde herkes aynı cümleleri kurabilir ancak kendime ait bir tarzım olduğunu ve bunu da dışarıya yansıttığımı düşünüyorum. Bu da müşteriyi çekiyor.

 

Ekibinizi oluştururken nelere dikkat ettiniz?

Çok titiz bir insan olduğum için ekibimi kurarken ince eleyip sık dokudum. Hepsi alanında uzman ve başarılı isimler. Ekibime güveniyorum.

ŞUBE AÇMAK İSTİYOR

İleriye dönük hedeflerinizi de öğrenmek isteriz?

Şube açmayı düşünüyorum, bunu da çok kısa bir zamanda yapacağım. İlk şubemi Yahya Kaptan Mahallesi’nde açacağım, sonrasında İstanbul hatta yurt dışına bile açılabilirim. Aynı zamanda eğitim vermek de istiyorum. Saç kesimi, kalıcı makyaj ya da nail art eğitimleri olabilir. Özellikle saç kesimi konusunda eğitim almak isteyen çok. Bu yönde ilerlemeyi planlıyorum.

 

Bir de gayrimenkul işi yapıyorsunuz galiba.

Evet, güzellik uzmanlığının yanı sıra gayrimenkul işi de yapıyorum. Kocaeli’de, İstanbul’da, Türkiye’nin birçok ilinde hatta bağlantılarım sayesinde yurt dışında villam alım-satımı yapıyorum. Sadece alım-satım değil restorasyon işi de yapıyoruz. Eski bir villayı alıp, onardıktan sonra satıyoruz. Gayrimenkul işini bir arkadaşımla birlikte yapıyorum, ileride markalaşabiliriz.

 

Karaköprü Mah. Muallim Sok. No: 15/C Hisareny /Gölcük/ KOCAELİ

Telefon: 0 538 789 41 00

Instagram: @elemordem

NASIL ARANDI: #elem ördem beauty # gölcük # kocaeli # güzellik # sağlık # bakım # protez tırnak # lazer epilasyon # cilt bakımı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.